Wij bouwen voor je doelgroep!

Een website is het digitale visitekaartje van uw onderneming en kan bepalend zijn of potentiële klanten actie ondernemen of verder zoeken. Wij denken graag met je mee om het perspectief van je klanten mee te nemen tijdens het gehele traject.

Het is het digitale visitekaartje en bepaalt voor een groot deel of bezoekers over gaan tot actie of verder zoeken. Om de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken denken wij actief met u mee om vanuit het perspectief van de eindgebruikers en hoe zij gebruik maken van de website.

Door in te spelen op de behoeftes van jouw doelgroep en diegene aan te spreken, loop je voor op je concurrenten. Het doel van de projecten die wij realiseren is het ontwikkelen van een uniek product, die zo goed mogelijk aansluit op de behoeftes van je doelgroep. Dit zorgt voor meer bezoekers, naamsbekendheid, conversie en omzet.

Banner afbeelding

SilverStripe CMS

Jouw website zelf van content voorzien kan met een zogeheten Content Management Systeem (CMS). Wij bieden verschillende opties, zonder contracten en kleine lettertjes.

Wij werken het allerliefste met Open Source software, dit is software waar iedereen gebruik van kan maken. Het grote voordeel hiervan is dat heel veel mensen werken met de software en dus ook verschillende bedrijven. Wij werken dus niet met contracten of systemen waar alleen wij in kunnen werken. De website is echt van jou en je zit niet aan ons vast. Hierdoor heb je alle vrijheid om ook andere ontwikkelaars te laten werken aan jouw website.

Wij werken het liefste met SilverStripe CMS, hier hebben wij ruim 4 jaar ervaring mee.

 

Waarom wij kiezen voor het SilverStripe CMS.

1. Snelle ontwikkeling

Silverstripe CMS is open source software waarmee je gemakkelijk een website kunt bouwen en beheren. Het is een gebruiksvriendelijker systeem voor zowel programmeurs als content beheerders.

Voor programmeurs is het grootste voordeel dat je snel en gemakkelijk aanpassingen kan maken of nieuwe functionaliteiten inbouwen. Hierdoor zijn er tal van mogelijkheden om je website naadloos op je behoeften aan te laten sluiten. Het lijkt een beetje op het bouwen met Lego, je hebt verschillende stenen en bouwt op deze manier toe naar het resultaat dat je voor ogen hebt.
Voor content beheerders is het systeem fijn omdat het precies ingericht kan worden naar je behoeften, alle overbodige zaken kunnen gemakkelijk verwijderd worden waardoor je altijd doelgericht kan werken met pagina's of afbeeldingen.

 

2. Gebruiksvriendelijkheid

Het CMS is gericht op content beheerders en bevat allerlei handige zaken om makkelijk met content te werken. Het toevoegen van nieuwe pagina's of content uit het archief ophalen is heel gemakkelijk. dit is een lijst met standaard mogelijkheden en voordelen:

  • SEO vriendelijk, zodat zoekmachines relevante content op jouw site kunnen vinden;
  • Onbeperkt aantal pagina’s;
  • Pagina voorvertoning;
  • Pagina versies & rollback;
  • Mogelijkheid om o.a. afbeeldingen, audio, video, pdf-documenten te beheren;
  • Een manager voor het werken met bestanden;
  • Programmeurs kunnen de achterkant van het systeem aanpassen op basis de vereisten van je project.
  • Een onbeperkt aantal gebruikers (met verschillende rechten);
  • Ingebouwde spellingscontrole;

Wil je weten welke functionaliteiten het CMS nog meer kent? Neem dan contact met ons op.

Wat je van ons kunt verwachten

1. Uniek ontwerp voor je website

Wij vinden het belangrijk dat je website opvalt. Daarom doen wij onderzoek naar je product of dienst en zorgen dat jij net dat extra stapje voorloopt op je concurrentie. Standaard maken wij een ontwerp dat geschikt is voor alle apparaten, dus ook mobiele apparaten zoals smartphones en tablets!

2. Hoogwaardige techniek

Door middel van het inzetten van de nieuwste webtechnologie zal je website altijd snel en goed werken. Het is belangrijk dat je website door zoveel mogelijk mensen gebruikt kan worden, dus daar houden rekening mee. Mede hierdoor is het voor Google makkelijker om je website op te pakken in haar algoritme en wordt je website uiteindelijk beter gevonden.

3. Onderhoudsarme techniek

Zoals je nu al hebt gelezen, werken wij met SilverStripe CMS. Omdat wij maatwerk code schrijven zijn we niet afhankelijk van verouderde plugins die de website kunnen laten crashen. Wij bouwen robuuste oplossingen die weinig onderhoud nodig hebben. Ondanks dat het updaten in principe niet nodig is, bevelen toch aan om periodiek een update uit te laten voeren om je systeem snel en bovendien veilig te houden.

Wij werken zonder onderhoudscontract waar je maandelijks voor betaald, maar bieden de mogelijkheid om vooraf tegen een sterk gereduceerd tarief een aantal onderhoudsuren in te kopen. Hier lees je meer onder onze strippenkaarten.

4. Begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat je zelf goed en overzichtelijk je website kunt voorzien van tekst en beeldmateriaal. Wij vinden het fijn om door middel van persoonlijk contact je vragen te kunnen beantwoorden. heb je nu al vragen, stel ze dan gerust via onze contactpagina.

Op zoek naar meer informatie?